• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Театральна молодь літературного міста 2016»

«Театральна молодь літературного міста 2016»

2016-03-25

/Files/images/kontsert/teatralna_molod/1ф.jpg

25 березня 2016 року в актовій залі комунального закладу „Навчально-виховне об’єднання „Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 16 – дитячий юнацький центр „Лідер” Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” відбувся Гала-концерт IV міського конкурсу художнього слова та акторської майстерності «Театральна молодь літературного міста».

У відбіркових етапах конкурсу взяли участь 117 виконавців з 29 навчальних закладів у номінації «Художнє слово» та «Власний твір» та 12 театральних колективів закладів освіти у номінації «Театр».

Журі конкурсу визначило переможців, а саме: у номінації «Художнє слово переможцями та призерами слали 45 учасників, у номінації «Власний твір» особливими відзнаками «Гран-Прі» конкурсу відзначено 14 учасників, у номінації «Театр» призові місця отримали 9 театральних колективів.

Під час Гала-концерту конкурсу до присутніх з вітальними словами звернулась начальник управління освіти Лариса Костенко, яка нагородила переможців, призерів та володарів «Гран-Прі» конкурсу грамотами управління освіти та цінними подарунками.

/Files/images/kontsert/teatralna_molod/2аф.jpg

/Files/images/kontsert/teatralna_molod/3аф.jpg

/Files/images/kontsert/teatralna_molod/4аф.jpg

/Files/images/kontsert/teatralna_molod/5аф.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 831