• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Презентація ДНЗ №22 з нагоди державної атестації

Презентація ДНЗ №22 з нагоди державної атестації

2016-04-01

/Files/images/novini/dnz/dnz_22/DSC00970.JPG

01 квітня 2016 року під головуванням методиста відділу методичного забезпечення кадрової політики управління освіти Кіровоградської міської ради Валентини Лихацької відбулась презентація дошкільного навчального закладу (ясла-садок) компенсуючого типу для дітей з вадами опорно-рухового апарату "Оленка" № 22 (завідувач Зубалій А.О.) в рамках державної атестації навчальних закладів.

/Files/images/novini/dnz/dnz_22/DSC00974.JPG

На презентації були присутні: члени експертної комісії, працівники дошкільних навчальних закладів, батьки вихованців закладу та випускники садочка.

Під час презентації педагогічні працівники дошкільного навчального закладу розкрили форми та методи роботи з дітьми, продемонстрували фрагменти навчально-виховного процесу та цікаві форми роботи з дітьми.

/Files/images/novini/dnz/dnz_22/DSC00967.JPG

Колектив ДНЗ №22 «Оленка» з повагою ставиться до кожної дитини, її уподобань, у садочку панує атмосфера тепла та довіри, постійного інтересу та щирої приязні. Оточують дітлахів жваві, яскраві, хвилюючі стосунки, активні дії зі словом, музикою, художньою діяльністю, фізкультурними вправами, казкою, грою.

/Files/images/novini/dnz/dnz_22/DSC00984.JPG У педагогічного колективу свій індивідуальний шлях, а кінцева мета – створення оптимальних умов для перебування дітей дошкільного віку в закладі.

Завзяті, творчі, вихователі садочку запалюють іскорки таланту і в своїх вихованців. Свої досягнення в розвитку виразного мовлення, вміння співати, танцювати показали вихованці закладу. Велику вдячність вихователям висловили колишні випускники дошкільного навчального закладу та подарували хореографічні композиції та музичні номери.

З привітаннями та подякою колективу закладу виступили батьки вихованців та подарували чарівний музичний дарунок - виступ квінтету Кіровоградського муніципального камерного хору під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Юрія Любовича.

/Files/images/novini/dnz/dnz_22/DSC00998.JPG /Files/images/novini/dnz/dnz_22/DSC00997.JPG

Надзвичайно складна і відповідальна робота всіх працівників дитячого садочка, але її результат – щасливе дитинство маленьких вихованців.

/Files/images/novini/dnz/dnz_22/DSC01006.JPG/Files/images/novini/dnz/dnz_22/DSC00986.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 941