Головна
Карта сайту
Контакти
Управління освіти Кропивницької міської ради
Увійти
укр
рус
Новини
Спілкування
Дистанційне навчання
Зарахування до першого класу ЗЗСО
Охорона праці
Цивільний захист
Суспільство без бар’єрів
Управління освіти
Графік особистого прийому громадян
ЦБ управління освіти
МРЦ
МЦПРПП
ІРЦ
Реєстрація для проходження комплексної оцінки в ІРЦ
Соц.гуртожитки
Нормативно-правова база
Документи
Конкурс на заміщення вакантних посад
Території обслуговування закладів освіти
Організація харчування
Нормативна база
Розпорядчі документи
Методична допомога
Вартість харчування та пільгові категорії
Реквізити по оплаті за харчування дітей, учнів та працівників
Звіти про роботу галузі
Заслужені вчителі та працівники освіти
Нагородні документи, перелік та зразки заповнення
Заклади освіти
Атестація
ЗНО
ДПА
Вільні місця в 1-і класи
Вільні місця в ЗДО
Мережа закладів дошкільної освіти м. Кропивницького
Звітування керівників
Позашкільна освіта
Профільне навчання
Профорієнтація
Правова допомога
Державні закупівлі
Віртуальна екскурсія по музеям
Кропивницький очима дітей
Відпочинок влітку
ПОРТАЛ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ
Шлях переселенця: інфографіка
Набір відкритих даних
Благодійна допомога
Ви знаходитесь тут:
Головна
Організація харчування
Методична допомога
Контроль за умовами зберігання продуктів та дотримання строків реалізації
Методика органолептичного оцінювання їжі
Пам’ятка для батьків "Як запобігти харчовим отруєнням"
Організація харчування дітей в ДНЗ
Кiлькiсть переглядiв: 1138