• Головна
  • Карта сайту
  • Контакти
Управління освіти Кропивницької міської ради
  • loginУвійти
  • укр
  • рус
  • Новини
  • Спілкування
  • Дистанційне навчання
  • Зарахування до першого класу ЗЗСО
  • Охорона праці
  • Цивільний захист
  • Суспільство без бар’єрів
  • Інфографіка COVID-19
  • Управління освіти
  • Графік особистого прийому громадян
  • ЦБ управління освіти
  • МРЦ
  • МЦПРПП
  • ІРЦ
  • Реєстрація для проходження комплексної оцінки в ІРЦ
  • Соц.гуртожитки
  • Нормативно-правова база
  • Документи
  • Конкурс на заміщення вакантних посад
  • Території обслуговування закладів освіти
  • Організація харчування
    • Нормативна база
    • Розпорядчі документи
    • Методична допомога
    • Презентація харчування
    • Вартість харчування та пільгові категорії
    • Реквізити по оплаті за харчування дітей, учнів та працівників
  • Звіти про роботу галузі
  • Заслужені вчителі та працівники освіти
  • Нагородні документи, перелік та зразки заповнення
  • Заклади освіти
  • Атестація
  • ЗНО
  • ДПА
  • Вільні місця в 1-і класи
  • Вільні місця в ЗДО
  • Мережа закладів дошкільної освіти м. Кропивницького
  • Звітування керівників
  • Позашкільна освіта
  • Профільне навчання
  • Профорієнтація
  • Правова допомога
  • Державні закупівлі
  • Віртуальна екскурсія по музеям
  • Кропивницький очима дітей
  • Відпочинок влітку
  • ПОРТАЛ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ
  • Шлях переселенця: інфографіка
  • Набір відкритих даних
  • Благодійна допомога
  • Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Організація харчування
  • Методична допомога

Контроль за умовами зберігання продуктів та дотримання строків реалізації

Методика органолептичного оцінювання їжі

Пам’ятка для батьків "Як запобігти харчовим отруєнням"

Організація харчування дітей в ДНЗ

Кiлькiсть переглядiв: 1056
  • ДогориДогори

Дата останньої зміни 31 Березня 2023

Дизайн та розробка School Champion     
Цей сайт — безкоштовний!