Літній відпочинок

2017-05-25

/Files/images/novini/2017_novini_/ozdorovlennya_2017/Літне оздоровлення.jpg

Управління освіти Кіровоградської міської ради організує літній відпочинок школярів міста Кропивницький. На базі всіх навчальних закладах міста з 2 по 23 червня 2017 року будуть працювати літні табори відпочинку з денним перебуванням, в рамках яких заплановані спортивні ігри, змагання, рухливі ігри, конкурси, екскурсії. До роботи в таборах для проведення спортивних заходів додатково будуть залучені інструктори КЗ «Обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді».

Мовні табори працюватимуть на базі НВК «Кіровоградський колегіум», гімназії ім. Тараса Шевченка, № 9, НВО № 6, 32, СЗОШ № 14. До роботи з учнями будуть залучені в якості волонтерів студенти факультету іноземних мов КДПУ ім. В. Винниченка, викладачі мовної школи «Мортімер», вчителі іноземних мов міста.Крім цього, на базі навчальних закладів без поглибленого вивчення іноземних мов будуть створені мовні загони.

З 6 по 16 червня на базі Кропивницького інженерного коледжу ЦНТУ для учнів 8-х класів буде працювати «Літня школа».

З 02.06 по 23.06 на базі ЗОШ № 4 та НВО№ 16 для учнів 8-10 класів шкіл міста працюватиме «Літня школа бізнес-лідерства».

Кiлькiсть переглядiв: 875