• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Театральна молодь креативного міста. Гала-концерт.

Театральна молодь креативного міста. Гала-концерт.

2013-03-26

/Files/images/flagmani/IMG_4094_221q1.jpg

26 березня в залі Кіровоградського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького відбувся Гала-концерт міського конкурсу художнього слова та акторської майстерності «Театральна молодь креативного міста» до Міжнародного дня театру.

/Files/images/flagmani/IMGP6389_222.jpg

У_відбірковому етапі конкурсу журі переглянуло 80 творчих композицій у різних напрямках театрального мистецтва: від постановок шкільних театральних гуртків до поетичних виступів у жанрі художнього слова за мотивами творів українських та кіровоградських поетів, які були представлені учнями міських навчальних закладів та 7 колективами театральних гуртків.

/Files/images/flagmani/IMGP6290_22.jpg

Переможці в номінаціях «Художнє слово» та «Акторська майстерність» представили свої творчі доробки на сцені театру корифеїв та зірвали шквал оплесків своїх прихильників.

/Files/images/flagmani/IMGP6366_22.jpg

Перед_початком святкового дійства всіх його учасників та гостей привітали депутат Кіровоградської міської ради Вадим Дрига, начальник управління освіти Лариса Костенко, провідні митці обласного театру, місцеві літератори та представники громадськості.

/Files/images/flagmani/IMGP6552_22.jpg

Усі переможці конкурсу були нагороджені грамотами управління освіти Кіровоградської міської ради та цінними подарунками.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм творчої наснаги!

/Files/images/flagmani/IMGP6555_22.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 838