«Алегро» - ЗРАЗКОВИЙ!

2013-04-23

/Files/images/alegro/IMG_4195.jpg «Російський перепляс»
23 квітня 2013 року в приміщенні обласної філармонії відбувся святковий концерт хореографічного ансамблю «Алегро» з нагоди присвоєння йому почесного звання «Зразковий художній колектив».

/Files/images/alegro/IMG_4208.jpg








Історія зразкового хореографічного ансамблю «Алегро» розпочалася в 1996 році. Ансамбль відразу став популярним у стінах рідного навчального закладу. Молоді, талановиті, закохані в танець керівники-хореографи Наталія Володимирівна та Юрій Васильович Мілентії зуміли поставити роботу на високий професійний рівень. До них потягнулися діти, бо танець в їхній постановці – то справжнє плетиво краси.

Гармонія руху, мелодії, стилю, манери виконання, костюмів роблять танці неперевершеними.

Сильна внутрішня енергетика, динамічність, темп, витонченість рухів – це обличчя ансамблю, його візитна картка. Постійний успіх, оплески і овації, якими зустрічають і проводжають зі сцени «алегрівців», авторитет – то нагорода за копітку працю.

Ансамбль «Алегро» - лауреат дитячого фестивалю-конкурсу хореографічого мистецтва «У вихорі танцю», учасник Міжнародного фестивалю «Назустріч мрії», де ансамбль визнано як кращий танцювальний колектив серед інтернатних закладів України.

/Files/images/alegro/IMG_4012.JPG

































А 03 квітня 2013 року наказом № 3 Міністерства освіти , науки, молоді та спорту України ансамбль «Алегро» удостоєний почесного звання «Зразковий художній колектив».

Концерт у філармонії став справжнім святом танцю, на який з трепетом чекали як самі учасники ансамблю, так і їхні батьки, педагоги, гості. Кожен хореографічний номер – це можливість зануритись у інше життя, відчути неймовірні емоції перевтілення. Танці колективу: «Кантрі», «Барбарики», «Полька», «Російський перепляс», «Румунський», «Smooth criminal» – це пульс, биття дитячих сердець, їхнього дихання, це ритм шкільного життя, емоційна насолода.

/Files/images/alegro/IMG_4160.JPG
























Гості свята Єременко Тетяна Олександрівна – заступник начальника управління Кіровоградської міської ради, Коротков Анатолій Єгорович – професор, директор Кіровоградського обласного загальноосвітнього навчально-виховного комплексу гуманітарно-естетичного профілю, художній керівник народного хореографічного ансамблю «Пролісок», Міцай Юлія Віталіївна – завідуюча навчально-методичним кабінетом виховної роботи і шкільних бібліотек Кіровоградського обласного інституту післядипломної освіти імені Василя Сухомлинського, привітали керівників та учасників ансамблю, висловлюючи захоплення від майстерності колективу та творчих задумів.

Багато теплих та приємних слів було сказано на адресу «алегрівців» від випускників минулих років закладу, учасників ансамблю, які знайшли своє місце в житті, стали добрими спеціалістами, фахівцями своєї справи і просто добрими людьми.

Протягом багатьох років колектив підтримує дружні стосунки з дитячими зразковими хореографічними ансамблями «Вікторія», «Анюта», «Світанок», «Надія» та їх керівниками, які урочисто привітали ансамбль «Алегро» та подарували свої таночки.

Народний ансамбль циганської пісні і танцю «Ягорі» та солістка Кіровоградської обласної філармонії Олена Фурманова подарували глядачам хвилини насолоди, виконавши музичний номер «Чардаш».

Працівники школи Бойко Ірина Миколаївна та Стас Ярослав Ілліч, солістка Кіровоградської обласної філармонії Неділенко Іванна разом з «Алегро» виконали музичні номери.

/Files/images/alegro/IMG_4259_1.jpg

Приємним сюрпризом на святі був подарунок від обласної благодійної організації «Час посмішок» для всіх учасників концерту – святковий торт.


/Files/images/alegro/IMG_4280.JPG

Директор школи-інтернату Сторчаус Сергій Дмитрович дав високу оцінку організаторам дійства і назвав його по-справжньому сімейним!

Кiлькiсть переглядiв: 1012