• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведено онлайн-консультацію «Атестація за новим Положенням: зміни та очікування» для керівників закладів освіти міста Кропивницького

Проведено онлайн-консультацію «Атестація за новим Положенням: зміни та очікування» для керівників закладів освіти міста Кропивницького

2023-06-27

/Files/images/tkach_2023/27_06_2023.png

27 червня 2023 року для керівників ЗО міста Кропивницького проведено онлайн-консультацію «Атестація за новим Положенням: зміни та очікування». Захід відбувся у рамках співпраці між КУ «МЦПРПП КМР» та КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», за участі Половенко Олени Вікторівни, завідувача обласного навчально-методичного центру освітнього менеджменту та координації методичних формувань комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського».

Увагу керівників закладів освіти було акцентовано на етапах проведення атестації; вимогах щодо присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань; на повноваженнях атестаційних комісій; на особливостях проведення атестації та оскарження рішень атестаційних комісій.

Окрім того, про сертифікацію як підставу для проходження атестації розповіла Оксана Крамаренко, заступник директора КУ «МЦПРПП КМР».

Дякуємо спікерам Олена Половенко та Оксана Крамаренко за висвітлення актуальної інформації.

Координатор: Оксана Стрюкова, директор КУ «МПРПП КМР»
Кiлькiсть переглядiв: 149